Publisert 1 kommentar

Fossekleiva åpner igjen!

Endelig!

Lørdag 12. juni klokka 11 åpner Fossekleiva på Berger igjen, etter å ha vært stengt i en lenger periode på grunn av koronaregimet og dertil tilhørende sikkerhetstiltak og begrensinger.

Og det er mye som skal foregå her fremover, men først er det duket for Sommerutstilling med hele 19 kunstnere representert og Skulpturprosjekt av Marit Wiklund. Begge utstillingene varer til 11 august. Åpningsdagen blir markert med både korkonsert oppe ved Marit Wiklunds atelier, og utekonsert med Frøydis Grorud og Trude Kristin Klæboe nede ved kultursenteret.

Berger Museum åpner også dørene, og har oppdatert utstillingen sin i 2 etasje.

Café Jebsen tilbyr enkel bevertning i samarbeid med Smia, og man kan nyte sin kaffe i den nye Vinterhagen med utsikt ut mot elven som går under bygningen.

I tillegg er den lille butikken i kafeen åpen, og der har jeg en del av det jeg lager. Blant annet rykende ferske porselenskopper til te eller kaffe.

Du kan også finne annet keramikk, glasskunst, billedtrykk, kunstkort og kalendere, trearbeider, smykker, ullarbeider fra Filtmakeriet, deilige fristelser fra Berle Gård og selvfølgelig Bergerpledd, laget etter gamle design de har i arkivet sitt.

Nå er det jo fremdeles restriksjoner på hvor mange som kan besøke utstillingene på samme tid, så litt planlegging er å anbefale. Man kan bestille billett via nettet på Fossekleiva.no. Det er gratis inngang, men billetter må forhåndsbestilles slik at smittevernsreglene kan overholdes.

Espressokopp i porselen

1 kommentar på “Fossekleiva åpner igjen!

Legg igjen en kommentar