Publisert Legg igjen en kommentar

Ny nettside!

Nettsiden min har vært litt oversett de siste årene men nå starter jeg på ny frisk. Velkommen! Splitter nye nettsider med nettbutikk! Det er litt enklere å redigere disse en de gamle, og planen er å legge inn korte glimt inn i arbeidsdagen min, kanskje presentere noen av teknikkene jeg bruker. Jeg er nok mest opptatt av å være kreativ på verkstedet, men med litt hjelp fra Øistein så går det seg nok til.

Etter et tappert forsøk på Facebook Store og en Epla butikk for en del år siden så forsøker jeg meg med nettbutikk her på hjemmesiden min. Den er i oppstartsfasen, men Vipps kommer (de har 2-3 ukers behandlingstid), og så håper jeg at Bring sender meg kundenummer snart så kanskje det blir mini-pakker i postkasse. Før det har jeg kun henting på Berger og norgespakke som fraktalternativer. Flere produkter er også på vei så snart jeg får tatt noen flere bilder.

Legg igjen en kommentar