Publisert Legg igjen en kommentar

Ramenbolle

Har du noen gang blitt skikkelig inspirert av en matoppskrift?

Det har jeg!

Både jeg og min kjære Øistein elsker asiatisk mat, og da jeg en dag fant denne oppskrifta på Asiatisk nudelsuppe med kylling på Trines Matblogg, var det kjærlighet ved første smak🤩! Problemet var bare at vi ikke hadde suppeboller som denne suppa fortjener. Og jeg bestemte meg fort at DET må vi jo ha.

Jeg tenkte at bolla må kunne ta en generøs porsjon, uten at det virker stappefullt, se inviterende ut og fremheve maten.

Som tenkt, så gjort. Jeg har lagd former i råbrent steingods som jeg bruker som mal. Jeg har prøvd meg frem med forskjellig typer leire, dekorasjoner og glasurer. Herlig! Jeg har kosa meg fælt og blitt enig med meg selv om hva jeg liker best.

Høsten er så perfekt for varme og smaksrike supper 🧡 og jeg planlegger å introdusere de for salg på Mørketidsfesten på Berger i november. Alle er hjertelig velkomne, kanskje du vil bli inspirert du også?

Legg igjen en kommentar